nyelvtanar-kereso-masterhatter

Nyelvtanár kereső    -    Regisztráció    -    Kapcsolat  

Nyelvtanár kereső

Általános Szerződési Feltételek


A regisztrált felhasználó elfogadja az általános szerződési feltételeket, illetve tudomásul veszi a nyelvtanarkereso.hu adatkezelési tájékoztatót, amely ezen az oldalon, at általános szerződési feltételek után olvasható.

Az ÁSZF értesítés nélkül megváltozhat, változását feltüntetjük a nyelvtanarkereso.hu főoldalán. Az ÁSZF nem ismerése nem mentesít annak betartása alól.

Az üzemeltető kizár minden felelősséget a felhasználók által a nyelvtanarkereso.hu oldalon elhelyezett információk hitelességéért, tartalmáért, megbízhatóságáért, vagy jogszerűségéért. A nyelvtanarkereso.hu kárfelelősséget nem vállal a felhasználó által igénybevett szolgáltatás, vagy tartalom következtében fellépő közvetlen vagy közvetett kárért, adatvesztésért, elmaradt haszonért, üzleti vagy jó hírnév elvesztéséért.

A felhasználó elfogadja, hogy az összes információért (adat, szöveg, kép stb.), amit a nyelvtanarkereso.hu oldalon elhelyez, felelős. Nem helyezhet el a hatályos magyar jogszabályokba vagy jó erkölcsbe ütköző tartalmat.


Díjszabás:


– Regisztráció 6 hónapra:   3900 Ft

– Regisztráció 12 hónapra: 5900 Ft


A regisztrációs díj befizetését követő 2 munkanapon belül aktiválódik hirdetése a nyelvtanarkereso.hu oldalán, amelyről
e-mailben küldünk Önnek értesítést.

A befizetésről kiállított számlát a regisztráció során megadott számlázási címre juttatjuk el Önnek.

Az oldalon megjelenést Ön bármikor szüneteltetheti vagy újraindíthatja.

A befizetéssel kapcsolatos összes tudnivalót rendszerünk juttatja el a regisztrált e-mail címére.

Minden adatát bizalmasan kezeljük, és kereskedelmi célból nem adjuk tovább harmadik félnek.

Adatkezelési tájékoztató


A Fec & Em Bt. (továbbiakban: Adatkezelő) hirdetések feladásának tevékenységével kapcsolatban kezeli a megrendelők személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az adatkezelő neve:
Fec & Em Bt.

A weboldal címe: 
www.nyelvtanarkereso.hu

Az adatkezelő címe:
1025 Budapest, Turista út 37. 

Az adatkezelő elérhetősége:
Tel.: 06-30-33-52-949, e-mail: nyelvtanarkereso.hu@gmail.com

Az adatkezelés jogalapja:
A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: 
A megrendelő a megrendelés során kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

Az érintettek köre: 
A megrendelők.

A kezelt adatok köre: 
(a weboldalt használók által a megrendelés során megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok): 
Megrendelő neve, címe, e-mail címe, telefonszáma, számlázási neve, címe.


Az adatgyűjtés célja:

- A megrendelések teljesítése

- Számlázás

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:


A Fec & Em Bt. megrendeléseket kezelő munkatársai. 

Az adatkezelés időtartama:


Az elektronikusan tárolt személyes adatok addig tároljuk, amíg azok törlését az adatok tulajdonosa nem kéri.


A megrendelő kérelmezheti az adatkezelőnél:


- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

- személyes adatainak helyesbítését,

- személyes adatainak törlését vagy zárolását.


Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a megrendelő erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a megrendelő kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a megrendelő nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat. 

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)


Sütik (cookie-k)


A www.nyelvtanarkereso.hu felületén süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer.
A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat.

Nyelvtanár kereső

“Nyelvtanárok minden szinten Budapesten,

online és az ország egész területén.”